Rólam

Azt hiszem szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek.
10 éve már annak, hogy a fotózás belopta magát a szívembe. A kezdetben hobbinak indult érdeklődés kinőtte magát és azóta fotózom családoknak, pároknak, anyukáknak, apukáknak, szerelmeknek.
A sok lehetőség, alkalom, tapasztalás és ismeretség formálja a stílusomat. Ezek ösztönöznek és inspirálnak.

Hogy egy kicsit személyesebb is legyen:
Őrületesen nagy nyuszi rajongó vagyok, már gyerekkorom óta. Mára boldog gazdi is, Cinke nyuszi boldog gazdija, így azt gondolom, hogy ezt sosem fogom kinőni. (Bár nem is igazán szeretném!) Épp emiatt kedvelem annyira, a (kis)kedvencekkel közös fotózásokat, mert tudom, hogy mennyire fontosak ők is.
Szeretem a természetet. Szeretek nagy sétákat tenni, főleg ősszel, a Szigetközben. Imádom a Dunát. Imádom a természet hangját, folyton változó színeit, fényeit és hangulatát. Ha lehetőségem van rá, szeretek szigetközi helyszínt választani egy-egy sorozat helyszínéül.

Sokat, sokfélét fotóztam már az elmúlt években. Azt hiszem elmondhatom, hogy a fotózás legtöbb területét kipróbáltam, így rájöttem, hogy mi az, amit igazán szeretek, ami igazán közel áll hozzám. A gyerek és a szerelmek (párfotózás, kismama és esküvő fotózás) az, amiben megtaláltam önmagamat. Imádom a gyerekek ártatlan őszinteségét, nyitottságát, fesztelenségét és életigenlését.
Imádom, mikor egy pár életének részévé válhatok, azzal a megtiszteltetéssel, hogy én örökíthetem meg számukra a legszebb és talán legfontosabb napot az életükben.
Ezek a fotózások, találkozások, ismeretségek azok, amikből töltekezni tudok, amik inspirálnak, kikapcsolnak és úgy érzem, hogy amennyit nekem adnak ezek a „feladatok”, annyit tudok én is adni belőle a családoknak, pároknak.
Épp ezért törekszem az őszinte és igazi fotók elkészítésére!

Bízom benne, hogy Veled/Veletek is találkozom!

Vida Szilvi